Centralvägen 11B

Huddinge Centrum, Huddinge kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Sjödalsterrassen 1
Om föreningen
Avgift
4 135 kr/mån
Driftkostnad
8 172 kr/år
Pris/m²
46 291 kr/m²

Välkomna till en perfekt planerad 3:a med tilltalande planlösning och balkong. I föreningen har man tillgång till en superhärlig stor takterrass med bla ute kök och sittgrupper.
Det här är ett hem som är enkelt att trivas i, målade väggar i vitt och ljusgrått liksom även ett gråmålat halltak, snygga material och bra ljusläpp som följer solens timmar med fönster åt två väderstreck bidrar till både karaktär och modern känsla.
Vardagsrummet och köket ligger i vinkel med öppen planlösning. Här finns bra med plats för både soffgrupp, tv och matbord. Ytan går också att enkelt använda för att duka upp för större sällskap vid festliga tillfällen. Köket i vitt har gott om förvaring och fullstor kyl och frys. Vardagrumment ligger med vy över himmel och området intill liksom från balkongen med sol från morgon till tidig eftermiddag. Sovrummen ligger i söderläge, utan morgon sol som stör och är i bra storlek för ett föräldrasovrum och ett barn rum. Hallen har mycket bra förvaring inredd noggrant för att maximeras. Planlösningen är utformad som en rundgångsbostad som ger en väldigt trevlig känsla. I badrummet har man tvättmaskin torktumlare och bra arbetsyta. Separat förråd i entréplan. Ledig garageplats finns i föreningen!
på 4-5 min promenad har du tillgång till mataffärer, SATS, restauranger, blomsterstånd på torget, Pendeltåg och mycket mer som Huddinge C erbjuder med sitt breda utbud. Samtidigt har man flera förskolor och bra grundskolor på bekvämt avstånd i närmiljön. Spröd stenugnsbageri, Hörningsnässkolan och Ängsnässkolan ligger ett stenkast bort. Även naturreservat och skog har man inom bra räckhåll liksom upplyst elljusspår i Solgård. Ett mycket praktiskt och bra boende med närhet till det mesta som förenklar livet.

Välkommen med din intresseanmälan och för ytterligare information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Sabina Klingsell

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Sabina Klingsell, Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
+46701008719

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.