Säterbacken 14, 5 tr

Huddinge Se på karta

1 795 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Byggår
1969
Avgift
3 845 kr/mån
Pris/m²
22 722 kr/m²
Antal besök
5 112
Dagar på Hemnet
20

Varmt välkomna till denna välplanerade och eftertraktade bostad på Säterbacken 14. Hela lägenheten präglas av välplanerade ytor, rymliga sovrum och bra ljusinsläpp.
Det första ni möts utav i bostaden är hallen med goda avhängningsmöjligheter. När ni fortsätter att gå igenom lägenheten så möts ni utav en väldigt rymlig klädkammare samt en WC och ett badrum. I de stambytta badrummet så bjuds med på allt som kan tänkas behövas. Duschmöjligheter, WC och förvaringsmöjligheter i badrumsskåpen.

Efter detta finner ni det luftiga vardagsrummet med gott ljusinsläpp och med direkt anslutning till köket och det första sovrummet. I köket finner ni de flesta bekvämligheter så som utmärkta arbetsytor, diskho, fläkt, ugn, spis, kyl, frys och god förvaring i skåpen. Köket angränsar även till det andra sovrummet, även detta är rymligt och kan disponeras helt efter tycke och smak. Sist men inte minst så ligger även köket i direkt anslutning till den mysiga balkongen.

Området i sig är väldigt populärt och mycket tack och vare närheten till centrum. Man bor ett stenkast från Skogås Centrum och allt det har att erbjuda. Här finner ni allt från restauranger, matbutik, postombud och gym till utmärka kommunikationer via kommunaltrafiken. Bussar går till de största handelsplatserna så som Farsta Centrum, Huddinge Centrum och Haninge Centrum. Pendeltåget går in till Stockholm City på ca 18 minuter.

Det här är en lägenhet som ni inte vill missa - om ni är intresserade redan i förväg så kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019