Vårby allé 31

Huddinge kommun Se på karta

3 590 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Förening
BRF Vårby Seaview
Om föreningen
Avgift
3 278 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
46 026 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva 3:a med mycket hög standard. Genomgående i hela bostaden ligger ett vackert enstavsparkett förutom i hallen och del av kök där det ligger en klinker med kalkstenskaraktär. Väggar, innerdörrar samt dörrfoder håller genomgående en ljus ton vilket ger en ombonad karaktär. Köket från Epoq är välutrustat med vitvaror från Siemens och Smeg, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Integrerade kyl/frys, diskmaskin samt fläkt. Härliga stora fönster ger härligt ljusinsläpp till hela bostaden med fin utsikt mot Mälaran och Ekerö. Rymligt sovrum med platsbyggd klädförvaring, påkostat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Med fantastiskt läge invid Mälaren med hög standard och genomgående komfort. Alla lägenheter i denna förening har antingen direkt sjöutsikt eller tillgång till terrass med sjöutsikt. Påkostade interiörer och genomtänkt rumsdisposition med fokus på generösa sällskapsytor, bra badrum och mysiga sovrum. Föreningens medlemmar har tillgång till parkeringsplatser, förråd, takterrass och hiss.

Huset är beläget invid härlig strandtomt med flera badplatser i direkt närhet. Kommunen har rustat upp stranden med bla utegym, volleybollplan, bänkar och lekplatser.

I området kring Spendrups bryggerilokaler i Vårby/Vårby Hage planerar man för en ny stadsdel med bostäder, service och park. Området är en viktig entré till Huddinge kommun och södra Stockholm. Här planeras för cirka 2 000 bostäder tillsammans med skola, förskolor, vårdboenden, butiker, hotell och kontor för att skapa en blandad och integrerad stadsdel för boende, arbetande och besökande.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Hussein Ammouri

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Hussein Ammouri, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
070-214 59 23