Nyproduktion

Magasinsgatan 35

Hudiksvalls kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Förening
BRF Kajkanten i Hudiksvall
Om föreningen
Avgift
4 727 kr/mån
Pris/m²
45 506 kr/m²
Nyproduktion

Här har arkitekten spetsat till det lite och skapat en avsmalnande planlösning som släpper in massor av ljus! Med köket och vardagsrummet i vinkel mot balkongen och fönstren ut mot havet är det här möjligheternas rum för middagar, bokkvällar, hemmaträning och dans. Den genomgående mattlackade ekparketten och de vitmålade väggarna gör sig utmärkt i det nordiska ljuset. Köket kommer från Marbodal och med ett välutrustat kök blir det både roligare och smidigare att laga mat hemma. Här finns fullstor kyl och frys, infälld induktionshäll, inbyggnads ugn och micro, diskmaskin och underlimmad diskho. Köksö? Ja! En utmärkt plats för dem som hellre tittar på när andra lagar mat.

Bostadens badrum har grått klinkergolv med komfortvärme för att hålla fötterna varma. Vitt kakel på väggarna och badrumsinredning från Svedbergs. Spegelskåp med belysning, handfat med kommod, hörndusch med glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Dimbara spotlights gör att du kan reglera belysning efter eget önskemål.

Här finns två sovrum och behöver du endast ett så fungerar det andra rummet perfekt som hobbyrum eller hemmakontor. I det stora rummet kan du hänga kläderna bakom den stora garderobens skjutdörrar som ger bra överblick inför klädvalet.

Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig.

Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad

Kontakt

Richard Tynér

Serneke Bostad
Mäklare Richard Tynér, Serneke Bostad
+46703200641