Hagstensgatan 12B

Huskvarna Norrängen, Jönköping Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Ja
Byggår
1951
Förening
HSB BRF Norrängen i Huskvarna
Om föreningen
Avgift
3 907 kr/mån
Pris/m²
20 787 kr/m²
Antal besök
2 255
Dagar på Hemnet
7

Välkommen till denna fantastiska 3:a med Vätterutsikt så långt ögat når på Hagstensgatan 12B i Huskvarna.

Här bor du med endast några minuters promenadavstånd till vattnet om du väljer att förflytta dig från den härliga inglasade balkongen. Balkongen som är belägen i ett soligt västerläge fungerar som ett extra rum under årets flesta dagar. Här kommer du garanterat avnjuta många gyllene timmar. Slappna av med en kopp te och låt njuta av segelbåtarna som glider förbi i vattnet. Här bor du i en trevlig och välskött HSB-förening med god ekonomi!

Genomgående tema för bostaden är den generösa takhöjden som tillsammans med stilrena materialval och det snygga, ljusa parkettgolvet ger en ljus och luftig känsla. Trevligt och rymligt kök där vitt möter ek. Här har du inga problem att både tillaga kvällens middag och umgås. Med väldisponerade och rymliga rum blir det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Det helkaklade badrummet med egen tvättavdelning är perfekt för ett bekvämare vardagsliv!

Som boende på Norrängen bor du med närhet till Huskvarna centrum där du finner ett varierat utbud av affärer, restauranger och fik. Här finns även vårdcentral och apotek. För den sportintresserade finns Vapenvallen med bollplaner och hockeyrink. Rofylld miljö med skog ligger ett stenkast bort där flertalet vandringsleder finns. Härifrån tar du dig både till minigolfbana och utsiktsplatser med möjlighet för grill.

I närheten finns flertalet skolor från förskola till gymnasiet. På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av tätortsbussar som ansluts till linjetrafik i Huskvarna Centrum. Huskvarna håller även med egen tågstation. Från Huskvarna station tar det bara 5 minuter med tåget till Jönköpings Resecentrum. Du tar dig även smidigt med bil till E4:an som möjliggör ett enkelt resande för dig som exempelvis studerar vid Jönköpings University eller pendlar.

Välkommen att trivas i ditt nästa boende på Hagstensgatan 12 B!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Visningstider

  • 5
    jul
    Sön 5 jul kl. 13:00–13:30
  • 6
    jul
    Mån 6 jul kl. 17:00–17:30
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.