Strandvägen 14A

Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63 m²
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Byggår
1951
Förening
HSB BRF Norrängen i Huskvarna
Om föreningen
Avgift
3 302 kr/mån
Pris/m²
25 317 kr/m²

Strandvägen innebär utsikt, sjöliv och en del sol. Här befinner vi oss högt upp med ett enastående gavelläge mot Vättern. Större delen av bostadens rum och fönster bjuder på obrutna vyer över sjö och härliga solnedgångar. Interiört väntar ett boende i absolut toppskick, här är allt nytt och alldeles nyrenoverat. Vi har genomgående nya golv i bostaden, nya ytskikt och ett nyrenoverat kök med komplett utrustning. Helkaklat badrum gjort i samband med stambytet och som dessutom erbjuder tvättmöjligheter.

Lägenhetens balkong är tilltagen och rymlig. Ordentligt djup och till bredden större än vardagsrummet. Väderstrecket är söder, det betyder att du kommer ha direkt solljus under i stort sett hela dagen. Över Vättern väntar vackra kvällar och solnedgångar!

Föreningen förvaltas av HSB och erbjuder sina medlemmar fantastiska gemensamma faciliteter. Här finns gästlägenheter, välutrustat gym, bastu och samlingslokal ifall det vankas kalas eller fest. Uppskattade mervärden och trygg ekonomi har gjort Brf Norrängen till en välrenommerad förening över tid.

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Kristian Ceylan

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Mäklare Kristian Ceylan, Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
0704895990