Hakarpsvägen 47

Huskvarna - Petersberg, Jönköpings kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
BRF Pettersberg 3
Om föreningen
Avgift
3 400 kr/mån
Pris/m²
24 627 kr/m²

Välkomna till Hakarpsvägen 47 och brf Petersberg 13!
Nu finns chansen att förvärva en fräsch 3rok om 65 kvm bekvämt belägen på vån 2 av 3! Här är det svårt att blunda för den sydväst-vända balkongen med härlig utsikt ner mot Vättern där solen avnjutes dag som kväll. Helkaklat badrum i samband med föreningens stambyte 2005. Överlag ser Ni fräscha och tidlösa ytskikt som gör det enkelt att flytta direkt in. Ta inte förgivet att bostaden erbjuder fönster i tre väderstreck som resulterar i en ljus och luftig känsla. Insyn är verkligen inget problem här. Samtliga rum är i god storlek och vardagsrummet erbjuder plats för såväl matbord som soffgrupp med vacker vätterutsikt. Andra fördelar är att p-plats ingår i avgiften och tillgång till grönskande innergård där den gemensamma uteplatsen gjordes iordning så sent som 2018. Den förmånliga avgiften på 3 400 kr/mån bidrar till en låg boendekostnad där värme, vatten, tvättstuga, p-plats samt hela 4 stycken källarförråd ingår.

Brf Petersberg 13 är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med 6 bostadsrätter och 1 lokal som kan hålla nere avgifterna. Föreningen drog in fiber via Wetternet 2015, satte in ny entrédörr med kodlås 2013 och under 2005 genomfördes stambyte, takbyte, fönsterbyte och bergvärme installerades.

Petersberg är en pärla upp på höjderna av Huskvarna. Stadsdelen har direkt närhet till grönområden, vandringsleder och friluftsliv. Mataffären Tempo som finns är välsorterad och otroligt uppskattad. Nerför backen finner ni Huskvarna city där det finns ett större utbud om man saknar något, där finns det mesta såsom gym, shopping och bageri. Området har närhet till förskola och grundskola i form av Stensholmsskolan. Kommunikationerna ner till Huskvarna går ofta och därifrån kan man enkelt byta och nå kommunens samtliga stadsdelar.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Johanna Fridell

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Johanna Fridell, SkandiaMäklarna Jönköping
0720888644