Rogbergavägen 17A

Huskvarna - Söder, Jönköping Se på karta

1 600 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69,9 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1960
Förening
BRF Renen nr 13
Om föreningen
Avgift
3 423 kr/mån
Pris/m²
22 890 kr/m²

Hjärtligt välkommen till Rogbergavägen 17a, gemytligt belägen på andra våning. Här bjuds vi på härlig inomhusmiljö från moderna ytor och härligt ljusinsläpp. När man väl tar steget in i bostaden så märks det att man har utnyttjat bostadens 69,9 kvadratmeter optimalt och den upplevs mycket generös och välplanerad. Köket renoverades under 2020. Vardagsrummet samspelar med den övriga lägenheten och även här är färgskalan neutral. Från vardagsrummet ansluter den inglasade balkongen. Sovrummen är väldisponerade och med ett lugnt läge. Helkaklat badrum med tvättmaskin.

Fastigheten har ett fritt läge med mycket luft runtomkring och medlemmarna i föreningen förfogar över en stor & gemensam trädgård. En fullträff under sommarhalvåret då grillen mer än gärna åker fram när vädret tillåter.

Här bor man lite utanför stadskärnan men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs. Busshållplats finns strax intill fastigheten och till tågstationen tar det några minuter att promenera eller cykla, med cirka 5 minuters tågresa till Resecentrum i Jönköping.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping