Krysshammarvägen 36

Huvudsta, Solna Se på karta

3 900 000 kr

3 695 000 kr +6%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86,2 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns
Byggår
1966
Förening
BRF Krysshammaren
Om föreningen
Avgift
4 276 kr/mån
Pris/m²
45 244 kr/m²

Accepterat pris - Kontakta mäklaren för mer information

Välkomna till Krysshammarvägen här hittar ni 86 hemtrevliga kvadratmeter, disponerat på tre rum och kök. Både badrum och kök har renoverats de senaste åren och i kombination med fina parkettgolv och utmärkta förvaringsmöjligheter kommer ni snabbt att bli bekväma med tanken att detta kan bli er nya adress. Värt att nämna när det kommer till förvaring är att det förutom lägenhetens alla garderober, även medföljer ett vindsförråd rymligt vindsförråd.

Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara ett par minuter till fots från lägenheten finns Huvudsta Centrum som med bland annat livsmedelsbutik, restauranger, gym, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. Även tunnelbana Västra Skogen med dubbla linjer finns på bekvämt avstånd . Tågen går ofta och det tar endast 7 min in till T-centralen. För dig med barn finns i närområdet en hel uppsjö med förskolor/skolor och ett par av dem med kort gångavstånd från huset.

För den med krav på större utbud ligger Solna Centrum och Sundbybergs centralare delar ca 15 minuter bort till fots. Förutom detta är det nära till Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största köpcentrum. Intill Bygatan återfinns Huvudstafältet med sina stora grönytor för barn och vuxna, sommar som vinter. På andra sidan Storgatan ligger Ulvsundaviken. Promenadstråket längs vattnet är väldigt uppskattat av Solnaborna och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott för att nämna något.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna