Kommande

Storgatan 52, 1 tr

Huvudsta, Solna kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68,9 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 7, hiss finns
Förening
BRF Pumpan 1
Om föreningen
Avgift
3 366 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
46 372 kr/m²
Kommande

- Möblerbar balkong med väst-läge
- Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Ca 8 min in till city med T-bana
- Gång och cykelväg längst vattnet in till stadshuset och City
- Restauranger, gym, matbutik inom gångavstånd
- Stabil och välskött förening med eget gym
- Närhet till barnomsorg och skolor
- I ett av Sveriges mest expansiva områden med länets lägsta skatt
- Närhet till Huvudsta Strand- och Bassängbad
- Närhet till Pampas Marina.

Varmt välkommen till Storgatan 52 där denna fantastiskt planerade trea ligger, belägen i ett väldigt attraktivt område. Här bor Ni i bästa läget med närhet till allt man kan önska sig. På endast ca 100 m avstånd når ni tunnelbanan och Huvudsta centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Här erbjuds det även utmärkta kommunikationer med både T-bana och bussförbindelser. Det tar 8 min till T-centralen och 4 min till Fridhemsplan samt 4 min till Sundbyberg. Med bil har ni nära till flera av de stora trafiklederna. Perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge. Bostaden präglas av välplanerade ytor och härligt med ljusinsläpp. Disponeras med ett rymligt badrum, väl tilltaget vardagsrum, ett snyggt kök som ger utrymme för matplats, två bra sovrum samt mysig och lummig balkong i sydväst läge som är omgiven av grönska. I anslutning till hallen finns ett förråd som skänker goda förvaringsmöjligheter. Utrymmet går även att inreda som arbetsrum om så önskas. Lägenheten har även ett tillhörande källarförråd! Brf Pumpan 1 är en stabil och välskött förening.

På kort gångavstånd når ni Huvudstafältet med rymliga utrymmen för picknick, lek, fotbollsplan och hundrastgård. Från porten finns en underbar allé ner till strandpromenaden vid Ulvsundasjön. Där finner Ni ridstall, badstrand och Solnas största tempererade utomhusbad med 50m bassäng, Pampas Marina, restauranger, seglarklubb, ridskola, 4H-gård och mycket mer. Till innerstan cyklar Ni på 15 min via strandpromenaden. I området finns såväl förskolor som skolor.

För Er som söker än mer shopping är det gångavstånd till Solna Centrum. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Dessutom finns det goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg.

Varmt välkomna till Er nya bostad!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Siyar Hamidanoglu 070-7514347

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Solna

Kontakta mäklaren

Siyar Hamidanoglu

HusmanHagberg Solna
Mäklare Siyar Hamidanoglu, HusmanHagberg Solna
070-751 43 47

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.