Trubadurvägen 3

Huvudsta, Solna kommun Se på karta

4 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Laboratoriet
Om föreningen
Avgift
4 821 kr/mån
Pris/m²
56 124 kr/m²

Välkomna till en drömtrea som präglas av öppna ytor, snygga materialval och ett svårslaget ljusinsläpp från två väderstreck. Tack vare sent byggår 2016 ges en genomgående hög standard och där kök och vardagsrum binds ihop i en delvis öppen planlösning. Välutrustat kök, rymligt vardagsrum, stilrent inrett badrum, två sovrum av mycket bra storlek och en balkong med förmiddagssol. Sett till förvaring finns här båda klädkammare och garderober som underlättar det praktiska.

Att bo i föreningen innebär att man har tillgång till den gemensamma terrass med grillmöjligheter, relax-avdelning och spa, bastu samt garage!

Trubadurvägen tillhör området Ingenting och här bor du bra med närhet till all tänkbar service. Med ca 5 minuters promenad tar du dig till Västra skogen. Här finns tunnelbana, apotek, restauranger, närbutik med mera. Skulle inte detta vara nog finns Solna Centrum 15 minuters promenad bort med ca 120 butiker, caféer och restauranger.

I trakterna av Västra Skogens T-bana hittar du även Ulvsundavikens strandpromenad som tar dig in till Stockholm C på mindre än en kvart med cykel. Längs vägen passerar du bl.a. Karlbergs slott, Pampas marina och Huvudstabadet med både friluftsbad och pool. För dig med bil tar du dig via Pampaslänken ut till E4:an på bara ett par minuter. Området är barnvänligt med många grönområden och lekplatser. Både förskolor och grundskolor finns i närheten.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Martin Eriksson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Martin Eriksson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-882 93 40