Hugins Gränd 2

Hyllie, Malmö kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Pendla
Om föreningen
Avgift
4 145 kr/mån
Pris/m²
39 366 kr/m²

Bo med stil i ett av Malmös snabbast växande område.
Sedan Hylliestationen öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för området med intensiv expandering. Området, som i folkmun brukar benämnas som just "Nya Hyllie", kantas av spännande arkitektur med bostäder, skolor och inte minst ett blomstrande näringsliv. Trenden är tydlig med allt fler region- och huvudkontor som etablerar sig i Malmö, och många riktar blickarna söderut mot Hyllieområdet. Här finns utbyggnadskapacitet för tusentals arbetsplatser och en stor efterfrågan för bostäder. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion.

Här bor du i en trevlig förening med oslagbara pendlingsmöjligheter inom Malmö och även till Köpenhamn. I direkt anslutning ligger Malmö Arena som är hemmaborg för Malmö Redhawks och som dessutom tillhandahåller förstklassiga evenemang inom underhållning och sport. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 230 butiker och ett antal restauranger samt Citygross ca 100m från din dörr. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden.

På detta eftertraktade läge i nya Hyllievång presenterar vi en smakfull trerummare med öppen planlösning och stor balkong i soligt söderläge. Med hiss från markplan tar vi oss upp till lägenheten som är belägen på andra våningen i huset.

Väl inne i bostaden möts vi av ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck, detta tack vare bostadens hörnplacering i huset med en öppenhet från övriga byggnader. Lägenhetens hjärta är det stora sällskapsrummet som i öppen planlösning samspelar med det moderna köket. Här kan man med fördel blanda matlagningen med det sociala, perfekt för de tillfällen man önskar bjuda över vänner och familj på trevliga middagar. Härifrån når man även bostadens stora södervända balkong med gott om plats för diverse möblemang. Solljus får vi hela dagen under sommartid och självklart ges även möjlighet till grill på balkongen! Utöver detta finner vi två bra sovrum, gott om förvaringsmöjligheter samt ett badrum av det större slaget där egna tvättmöjligheter erbjuds. Praktiskt och bra!

Välkommen till Hugins Gränd 2!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Väster

Kontakta mäklaren

Ida Rohman

Bjurfors Malmö Väster
Mäklare Ida  Rohman, Bjurfors Malmö Väster
0701641941