Björnvägen 12

Idre, Älvdalens kommun Se på karta

1 870 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
40 m²
Byggår
2022
Pris/m²
46 750 kr/m²

Intresset har varit stort för Fjällvila, framförallt för de mindre fjällhusen som snabbt blivit fullbokade. Vi kan nu glädjande presentera en ytterligare typ av parhus – ett smart och inbjudande fjällboende på 40 kvm. Rummen på nedre plan är fördelade på kök och sällskapsrum med generös takhöjd upp till nock. Vidare finns entré, badrum och sovrum. Ett sovloft med ståhöjd finns på övre plan med god plats för dubbelsäng och mysig utsikt genom nockfönstren.

Lgh 10 - 1.870.000 - Ledig
Lgh 11 - 1.920.000 - Ledig
Lgh 12 - 1.870.000 - Ledig
Lgh 13 - 1.920.000 - Ledig

Endast ett fåtal minuter från pulsen vid Idre Fjäll och granne med Himmelfjäll skapas Idre Fjällvila, gedigna fjällboenden där naturen och skogen står i fokus. Husen är rejäla och rustika och går i en färgskala som hämtats från skogen och naturen. Den inbjudande öppna planlösningen med generös takhöjden gör Fjällvila till en plats att vilja leva på – året om.
Skogen är din närmsta granne med gemensam grillplats och skoterleden utanför dörren. Här är omgivning lika trevlig på sommaren som på vintern.

Idre är numera ett härligt aktivitetscenter året om. Under sommarmånaderna finns här mängder av aktiviteter. Golf på en av Sveriges vackraste golfbanor med magnifika vyer, cykling och vandring i äkta fjällterräng, porlande vattendrag för fiske, paddling, m.m.
Under vinterhalvåret erbjuds skidåkning i absoluta världsklass, både utför och på längden. Här arrangeras världscupevenemang i ski-cross, nationella och internationella tävlingar i längdskidor, skidskytte och alpint. Hundspann och snöskovandring är några av aktiviteterna som väntas på att upplevas här. Området kring Idre är perfekt för skoteråkning. Terrängen består av mycket myrmark, fjäll och skog och här finns 160 mil skoterled att utforska. Med skoter tar du dig smidigt ut i naturen, upp på kalfjäll och till otillgängliga ställen. Ta med ved, en kaffepanna, vatten och kokkaffe och gör upp en eld. Gräv dig en snögrop och njut!

Fjällfoten är ett naturnära område som ligger strategiskt mellan Idre by, Himmelfjäll, Idre fjäll och Idre golfbana. Inom ca 4 mils radie från Idre ligger inte mindre än 4 fjällanläggningar, Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll, Fjätervålen och Grövelsjön.

Fjällvilas små parhus
De små parhusen rymmer 40 kvm, inklusive sovloft.
På nedre plan finns kök och allrum i öppen planlösning med härlig rumshöjd och möjlighet till braskamin. Vidare finns sovrum entré och badrum.
Sovloftet har full ståhöjd och god möblerbarhet för dubbelsäng.
Antal bäddar 4st.

Idre Fjällvila andas känslan av rustikt, genuint och rejält.
Här finns möjlighet att skapa ett paradis!
https://www.fjallhemidre.se/fjallvila

Planerat tillträde under kvartal 1, 2023.

För bokning: [email protected]

Välkommen till Fjällvila!
Vi reserverar oss för att ändringar kan komma att ske.

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Victor Gustafsson

Vix Fastighetsförmedling AB
Mäklare Victor Gustafsson, Vix Fastighetsförmedling AB
+46730653922