Idre Fjällvy / Parkbyvägen 1B

Idre Fjäll, Älvdalens kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Idre Fjällvy 1
Om föreningen
Avgift
3 031 kr/mån
Pris/m²
52 959 kr/m²

Till er som drömmer om ett perfekt fritidsboende i fjällen, nu kan ni sluta leta!
Varmt välkomna till nybyggda Idre Fjällvy och denna fantastiskt mysiga lägenhet. Här bor ni med storslagen utsikt över fjällen och självklart med ski-in/ski-out läge. Boendet har genomgående mycket hög standard med inspiration hämtad direkt från fjällvärlden med naturnära material och smakfulla detaljer.

När ni kliver in lägenheten så möts ni av en varm och härliga känsla. Bostaden inrymmer bland annat ett allrum med en öppen planlösning mot köket. De öppna ytorna i samklang med dova toner ger den där härliga stugkänslan man är ute efter, utan att tappa det moderna och bekväma med bland annat fullutrustat kök från HTH och vitvaror från Siemens. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp och bjuder på en häpnadsväckande utsikt över fjällen. Här vill man spendera tid länge med familj och vänner. Från allrummet så når man även uteplatsen.
Vidare har bostaden två sovrum och ett badrum utrustat med tvättmaskin. Bostaden är inredd med kvalitetsmöbler från Permia och porslin och husgeråd från Öjeprodukter. Lägenheten överlåts möblerad med reservation för personliga tillhörigheter.
Uppvärmning sker via bergvärme med vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Till bostaden hör också ett förråd samt att det finns ett gemensamt cykelförråd. Gemensam laddstolpe för elbil och fiberuppkoppling är installerat.

Här bor du bekvämt med ski-in/ski-out och gångavstånd både till centrumanläggning och längdskidscentralen vilket gör att du helt enkelt kan "ställa" bilen under hela din vistelse.
På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Här är man alltid först ut med både alpin- och längdskidåkning när vintersäsongen drar igång. Stora satsningar kommer att görs både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och utmanande på många olika sätt. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om!

För mer info om bostaden, se mäklarens hemsida.

Varmt välkommen att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Svart Karin Karlsson

HusmanHagberg Idre Älvdalen
Mäklare Svart Karin Karlsson, HusmanHagberg Idre Älvdalen
070 427 01 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.