Kalvshällavägen 30

Järfälla Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Förening
BRF Trumslagaren 1
Om föreningen
Avgift
4 602 kr/mån
Pris/m²
47 945 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS -
Barkarbystadens finaste lägenhet är äntligen redo att säljas! Ett elegant hem med fantastiskt ljusinsläpp! De generösa ytorna, de stora fönsterpartierna och de två balkongerna. Här har du en riktigt fullträff!

Silkesmatta väggar i grå ton bryter varsamt av mot den vitpigmenterade ekparketten. 6 st stora pardörrar i glas som leder ut till balkongerna och en platsbyggd hyllvägg som skvallrar om ren snickarglädje. Här skapas ett lika praktiskt som ett vackert hem att beskåda. Allt håller en hög standard och en sylvass finess.

Det är en öppen planlösning men där glasade pardörrar enkelt kan separera köket från vardagsrummet om så önskas. Båda rummen är generösa med köket som en självklar plats för umgänge. Här får det stora middagsbordet plats utan problem. Bakom de vita snickerierna finns gott om förvaring och god arbetsyta. Här är det modernt och stilfullt - precis vad den urbana personen önskar. Integrerad diskmaskin, inbyggd micro och den fantastiska matavfallskvarnen är en del av din vardag.

Vardagsrummet är generöst med bra plats för den stora soffan och ytterligare möblemang. Här finns en platsbyggd hylla längs med hela långsidan som ger rummet både karaktär och stämning med de dimmbara ljusen inbyggda i hyllplanen. Det naturliga ljuset liksom de dimmbara lamporna som finns i samtliga rum är båda lika självklara i det här hemmet. Sovrummen är välplanerade och går i samma anda som övriga lägenheten. I det stora rummet finns gott om förvaring längs med garderobsväggen. Även det andra sovrummet har garderob och plats för ytterligare möblemang. Gillar du förvaring har du förutom garderoberna i hall och sovrum även ett externt förråd att tilllgå.

Badrummet har kaklade väggar och klinker på golv. Dushdelen är generös och tvättdelen med både tvättmaskin och torktumlare är praktiskt. Här finns stora skåp att förvara handdukar och dylikt och en bred bänk att vika på - helt klart genomtänkt! Och självklart har du lyxen med golvvärme för trötta höstfötter. Även hallen har så fötterna kan hålla sig varma. Den öppna avhängningsmöjligheten och de två garderoberna ger dig öppen såväl som sluten förvaring.

Du bor utan insyn samtidigt som du har fönsterpartier från golv till tak i olika väderstreck. De stora och smakfulla pardörrarna är signum för ditt nya hem och den generösa exteriören är få förunnat. Balkongerna går längs med hela lägenheten och ger dig en varierande utsikt. Från köket når du den ena som vetter mot torget - en perfekt plats för morgonkaffet. Dekorera upp med blomsterarrangemang och ett café set. Den andra balkongen ligger mot gården. Här är det stort och lättmöblerat, odla, sola och grilla - möjligheterna är flera och soltimmarna många. Det är enkelt att göra det ombonat med plats för både loungedelen och middagsbordet.

OMRÅDET
Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Föreningen har en fantastisk innergård med många olika aktivitetsytor, bänkar och gräsytor och det är enda innergården i Barkarbystaden där bara medlemmar har tillgång till gården genom blipp. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Du finner flera bra förskolor i området och bara några minuter bort Ålstaskolan. I området finns även Herrestaskolan. Skolan erbjuder lokaler för sport och kultur som står öppna för barn, vuxna och

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paola Guerrero

Notar
Mäklare Paola Guerrero, Notar
0708-99 79 98
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.