Järnåkravägen 21B

Järnåkra, Lund Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1957
Förening
BRF Höjegården
Om föreningen
Avgift
3 554 kr/mån
Pris/m²
36 963 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 50-tals pärla med optimalt läge på populära Järnåkra. Lägenheten är väldisponerad med generösa och ljusa kvadratmeter som ger en rymlig känsla. Vardagsrummet har bra sällskapsyta som smyckas av brett fönsterparti samt dekorativ fiskbensparkett. Här finns en underbar västervänd balkong i anslutning som rymmer såväl sittmöbler som dekorativa växter. Köket från Kvik 2018 är smakfullt renoverat med bra arbetsytor och förvaringsutrymme, lika så badrummet från 2016. Samtliga rum är luftiga med plats för ett par möblemang. Bostadsrätten erbjuder dessutom goda förvaringsmöjligheter.

Brf Höjegården är en välfungerande förening med god ekonomi som värnar om sina medlemmars trivsel. Belåningsgraden är låg och föreningen har stora investeringar bakom sig vilket ger en låg månadsavgift och ett ekonomiskt tryggt boende.

Bo endast en kort promenad till Stadsparken och centrum med hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Väster

Visningstider

 • 29
  mar
  Imorgon kl. 12:10–12:50
  Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.
 • 30
  mar
  Mån 30 mar kl. 16:50–17:30
  Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.