Fridensborgsvägen 113

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 795 000 kr -6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Åkerbäret 1
Om föreningen
Avgift
4 323 kr/mån
Pris/m²
53 512 kr/m²

Välkommen till Fridensborgsvägen 113! Ljus och modern lägenhet med mycket trivsam planlösning på bottenvåning med både inglasad balkong samt uteplats. Stor inbjudande hall med avhängningsplats och klädkammare som erbjuder bra förvaring. Genomgående ljust parkettgolv och vita väggar. Öppen planlösning från köket ut mot vardagsrummet för ett öppet och luftigt intryck. Gott om förvaring i vita stilfulla skåp med ett skafferi och med rostfria beslag. Två rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme samt bekvämligheter så som tvätt & torkmaskin. Lägenheten har ett inbyggt Smart Hem system via Fibaro. Det innebär bland annat att belysning och annat i lägenheten kan styras på distans och via telefon. Till lägenheten hör ett förråd.

Brf Åkerbäret 1 är en stabil förening med byggherren JM som stod klart 2019 och är belägen på adresserna Järva skjutbaneväg 33-39 och Fridensborgsvägen 113-123. Föreningen består av 167 lägenheter och äger marken. Då huset stod klart 2019 så finns det inga planerade renoveringar. Under gården finns ett garage med parkeringsplatser att hyra, även för för elbil. Också utvändiga platser finns att hyra. Dessa kommer vara fördelade på följande sätt 109, garageplatser (ca 1000kr/månad) , 29 p-platser ute (ca 500kr/månad), 6st MC-platser (ca 500kr/månad). (Kön varierar men ingen kö i dagsläget (2020-04-25 enligt styrelsen). I övrigt råder det områdesparkering i området. Föreningen har en gemensam innergård med lekplats och en allmän kolgrill med bänkar och bord för föreningens medlemmar.

I denna nya delen av Järvastaden finnas runt hörnet vackra Igelbäckens naturreservat och den populära Mulle-Meck parken. En kort promenad bort finns busshållplats och den lokala ICA-butiken. Här bor ni nära skog och med närhet till basservice i ett av Järvastadens allra bästa lägen. För dem som gillar motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår samt golfbana på nära avstånd. Det går flertalet bussar och en promenad på bara 5 minuter tar er till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit ni önskar! I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, gym, tandläkare, restauranger, frisör, skräddare och kemtvätt. För dem som tycker om utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Mike Chammas

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Mike Chammas, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
0708-83 83 37