Kommande

Fridensborgsvägen 127, 3tr

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Blåbärsskogen
Om föreningen
Avgift
4 752 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Kommande

Ljus och välplanerad trerummare i populära Järvastaden med genomgående planlösning och massvis av ljus från två håll. Här erbjuds dubbla balkonger, ena nås från köket med sol hela morgonen och förmiddagen och den största med utgång från vardagsrummet i sydväst med eftermiddags- och kvällssol, badrum med fina tvättmöjligheter och badkar, två bra sovrum, klädkammare samt luftigt kök i öppen och social planlösning med vardagsrummet.

I Brf Blåbärsskogen bor du i moderna hus där föreningen själva äger marken. Det finns goda parkeringsmöjligheter i föreningens garage som ligger i källaren men även uteplatser. Det finns i dagsläget lediga p-platser både för bil och MC. Föreningens gemensamma utrymmen består av: Styrelserum, övernattningsrum samt utrymme för källsortering av sopor, cykel- och barnvagnsrum, städrum samt fastighets- och rullstolsförråd

I området finns två matbutiker, flera restauranger, gym, nybyggd padelhall mm. Inom gångavstånd nås Igelbäckens naturreservat med ett rikt fritidsutbud, Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern eller Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset. Överjärva Gård är ett populärt utflyktsmål som erbjuder fårhage, marknader, café m.m. Ursvik med sin fina skidåkning under vintertid och löpning somartid. Skolor och förskolor i området är uppskattade, det är i augusti 2022 klubbat att ytterligare en skola med kapacitet för 240 elever ska byggas i området. Solna C och Kista C nås enkelt via bil eller buss, alternativt via promenad/cykel om ca 5 km till de båda. Det är även promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. För den golfintresserade ligger Ulriksdals golfklubb ca 500 meter bort. I Järvastaden bor man med Arenastadens puls och kommunikationer på bekvämt avstånd. Här finns Mall of Scandinavia som med sina 100 000 kvm är Skandinaviens största köpcentrum.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Solna

Kontakta mäklaren

Joakim Wihlbäck

Svenska Mäklarhuset Solna
Mäklare Joakim Wihlbäck, Svenska Mäklarhuset Solna
0708122244

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.