Kommande

Fridensborgsvägen 165

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Pyrolan i Järvastaden
Om föreningen
Avgift
4 711 kr/mån
Kommande

Välkommen till denna moderna lägenhet om 81 kvm på Fridensborgsvägen 165! Lägenheten som sådan har en mycket trevlig planlösning med två bra sovrum ena med egen klädkammare. Ljus och välplanerad lägenhet med ett stort och öppet vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Bostadens ytskikt präglas av ljusa väggar och ljus ask-parkett. Helkaklat badrum med bekvämligheter så som tvätt & torkmaskin. Stor balkong där du kan avnjuta många sommarkvällar i gott sällskap. Här bor man i ett lugnt läge med ändå centralt läge med all service precis runt knuten!

-Drömtrea med balkong vänd mot sydväst
-Två stora sovrum
-Öppen planlösning
-Fina och fräscha ytskikt
-Stor klädkammare med fönster
-Garage finns i huset, laddningsplatser finns för elbilar
-Mysig innergård
-Stabil brf med god ekonomi
-Flera förskolor i området
-Raoul Wallenbergsskolan F-6 (endast 500m bort)
-Ica Nära ett stenkast bort

Denna expansiva del av Solna/Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här finns områdets egna Ica Nära butik som ligger beläget alldeles intill bostaden. När området är färdigbyggt kommer det dessutom att finnas flertalet caféer och butiker.

Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 504, 505 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana, Danderyds Sjukhus och Sundbybergs Centrum. Om du hellre tar en promenad så tar det 10-15 min att ta dig till Ulriksdal och Hallonbergen.

När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger på några minuters avstånd från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort.

År 2025 beräknas Järvastaden vara färdigbyggt. Enligt plan bor här då 15 000 personer i omkring 5000 bostäder. Besök gärna www.jarvastaden.se

I närheten ligger Sveriges nationalarena i fotboll Friends Arena, Arenastaden och Mall of Scandinavia.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Mike Chammas

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Mike Chammas, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
0708-83 83 37

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.