Nyproduktion

Linnean, Järvastaden

Järvastaden, Solna Se på karta

4 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Förening
BRF Linnéan i Järvastaden
Om föreningen
Avgift
4 135 kr/mån
Pris/m²
60 959 kr/m²
Nyproduktion

Med stora fönster i två väderstreck badar den här trean i ljus. Här njuter du av livet med öppna sociala ytor och en generös balkong i sydostläge som blir ett extra rum under sommarhalvåret. Välkommen in!

Stig in i entrén till denna trevliga gaveltrea. Här hittar du en garderob för skor och ytterplagg samt städskåp. Till höger ligger hemmets helkaklade badrum, utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha badkar så kan du välja det som tillval.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. Vinkelköket ger extra arbetsyta och det finns gott om utrymme för middagar med många gäster. Precis utanför breder den stora balkongen ut sig. Den blir ett extra rum under sommarhalvåret och en favoritplats för soliga frukostar och sena middagar med vänner.

Från vardagsrumsdelen når du hemmets inre hall med två garderober. Den leder dig in i de två sovrummen, båda med härligt ljusinsläpp. Det större sovrummet har ljusinsläpp från två fönster och en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. Det mindre har även det plats för kläder i en garderob.

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB, Region Nya Hem Stockholm