Nyproduktion

Grafiska vägen 4C, våning 3

Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun Se på karta

3 200 000 kr

3 400 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 12, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Plånet i Göteborg
Om föreningen
Avgift
3 735 kr/mån
Driftkostnad
4 900 kr/år
Pris/m²
49 612 kr/m²
Nyproduktion

Tillträde i februari! Ta chansen att förvärva denna välplanerade hörntrea i nyproducerade projektet Tändstickan. Här blir ni de första som flyttar in och får den lyxiga och bekväma känslan som en nybyggd bostad innebär. Bostaden är både miljöklassning "Svanenmärkt" samt har smarta digitala lösningar och uppkopplade eluttag från Skanskas egen paketering "SmartaHem". Detta möjliggör att mycket i hemmet går att sköta elektroniskt via en app. Det är dessutom ett nyckelfritt låssystem för att underlätta vardagen.

Öppen planlösning skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! I hjärtat av hemmet stoltserar ett fullutrustat kök från Marbodal med plats för rejäl matgrupp. I vardagsrumsdelen rymmer soffgrupp och tillhörande möblemang. Härifrån nås hemmets gedigna balkong i nordvästläge. Sovrummen är smart planerade, ett mindre som gör sig perfekt som barnrum, kontor eller gästrum och ett större med plats för dubbelsäng och förvaring. Dessutom finns otroligt goda förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob i hallen. Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt, parkettgolv och optimalt ljusinsläpp från stora djupa fönster.

Optimalt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som ICA Maxi och Willys samt ett nyöppnat Nordic wellness gym alldeles intill bostaden. Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Universeum, Liseberg och Scandinavium i närheten. Eftersom bostaden ligger så pass nära stan så tar du dig snabbt dit oavsett om du går, cyklar eller tar spårvagnen som når korsvägen på 5 minuter. Runt hörnet från hållplasten ”Elisedal” finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning.

Gå in på länken nedan för att läsa mer om projekt Tändstickan:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-tandstickan

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sofia Kraft vid intresse!

Läs mer om bostaden
Västsvenska Fastighetsbyrån

Kontakt

Sofia Kraft

Västsvenska Fastighetsbyrån
Mäklare Sofia Kraft, Västsvenska Fastighetsbyrån
073-514 55 79