Johannelundsvägen 27

Johannelund, Linköping Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
HSB BRF Tennsoldaten i Linköping
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 363 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
19 933 kr/m²
Antal besök
1 108
Dagar på Hemnet
7

Trevlig trea med ett av områdets bästa lägen, utblick mot grönska från fönster i två väderstreck. Balkong i utmärkt solläge med många härliga soltimmar!

Här bor ni på 75 kvadratmeter med låg månadsavgift och goda faciliteter. Vid entrén till denna trevliga bostad så möts ni av den välkomnande hallen med förvarings och avhängningsmöjligheter. Det funktionella köket har gott om förvaringsmöjligheter, goda arbetsytor och utrymme för matplats. Vidare finner ni ett en praktisk hall med mycket förvaring, två trevliga sovrum, ett luftigt vardagsrum samt en härlig balkong med många soltimmar där ni ges utblick mot grönskande omgivningar. Här ges ni möjlighet att sätta er egen prägel och skapa ert eget drömboende.

Engagerad förening med väl underhållna fastigheter där ni har tillgång till trivsamma faciliteter såsom grillplats, samlingslokal, träningslokal, bastu och övernattningsrum. På Johannelundsvägen 27 bor ni i en stabil HSB-förening med bra ekonomi. Här har ni gångavstånd till Johannelunds centrum med bl a affär, vårdcentral, bibliotek, blomaffär och apotek samt med bra kommunikationer till city. I området finns även många fina promenadstråk, bl a längs Stångån samt närhet till det vackra Emmalundsbadet.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Visningstider

 • 20
  jun
  Sön 20 jun kl. 11:30–12:00
  Då vi vill hantera visningen på bästa möjliga sätt och för allas upplevelse samt trygghet behöver vi din anmälan till visningstillfället!
 • 21
  jun
  Mån 21 jun kl. 18:00–18:30
  Då vi vill hantera visningen på bästa möjliga sätt och för allas upplevelse samt trygghet behöver vi din anmälan till visningstillfället!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.