Kungsgatan 13

Jönköping Söder, Jönköpings kommun Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Våning
8 av 9, hiss finns
Byggår
1957
Förening
HSB BRF Kronan i Jönköping
Om föreningen
Avgift
4 122 kr/mån
Pris/m²
30 316 kr/m²

Läge! Utsikt över Jönköping och Vättervy på åttonde våning i välskött HSB-förening!
79 välplanerade kvadrat fördelat på 3 rok bjuder en genomgående ljus interiör som ger dig mängder av möjligheter att sätta din personliga stil.

Planlösningen är utmärkt med ett ljust och välbevarat kök, socialt vardagsrum, två lite mer privata sovrum och helkaklat badrum i anslutning till mellanhallen. Den inglasade balkongen vetter åt öst och bjuder en vy som bara måste upplevas på plats! Från bostadens samtliga rum är vyn häpnadsväckande och härifrån har du koll på staden och händelsernas centrum samtidigt som du befinner dig lite vid sidan av.

Bostaden är perfekt belägen bara ett par minuter från affärsgatorna, Jönköpings University i kombination med närheten till natursköna miljöer.
Här har du även närhet till Torpas caféer, matbutiker, blomsterhandel med mera, allt du behöver för att skapa en bekväm vardag med inslag av vardagslyx i form av helgfrukost eller kanske är det här helgens snittblommor inhandlas? Västra torget med torghandel på lördagarna bjuds ett par kvarter bort. Från Jönköping Söder når du det mesta via en kort promenad. Bekvämt läge helt enkelt!

I Brf HSB Kronan I Jönköping bor du i en stabil förening med låg månadskostnad och får på så vis en förmånligt låg boendekostnad.

Varmt välkommen att trivas på Kungsgatan 13, Jönköping Söder!

Visning sker privat efter bokning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Lina Nilsson

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Lina Nilsson, HusmanHagberg Jönköping
0707359500