Kommande

Klostergatan 21

Jönköping - Väster, Jönköpings kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
1988
Förening
HSB BRF Harpunen i Jönköping
Om föreningen
Avgift
5 033 kr/mån
Driftkostnad
5 200 kr/år
Pris/m²
30 994 kr/m²
Kommande

För dig som passerat den magiska gränsen 55 år finns nu möjlighet att flytta in i en lägenhet i populära brf Harpunen! Bostaden har ett optimalt läge i huset då bostaden är belägen näst högst upp i huset och har balkongen in mot gården. På våningen över hittar du förrådet, en av de stora samlingslokalerna och en av tvättstugorna. Smidigt med allt i sin direkta närhet. Själva bostaden sträcker sig igenom huskroppen och får där med ett trevligt ljusflöde som fångas upp av de vitmålade väggarna och de ljusa golven som tillsammans skapar ett ljust och luftigt hem. Stort och härligt kök som är stilfullt renoverat med släta vita luckor med integrerade handtag, vitt fasat kakel som stänkskydd och bryts av med en stenmönstrad bänkskiva i komposit. Två bra sovrum varav ett idag har öppnats upp mot vardagsrummet och används som matsal. Stort förråd direkt innanför entrén som går att använda som ett rum då ett fönster med ljusinsläpp från väster finns längst fram. Perfekt som kontor eller hobbyrum. Tilltaget badrum som fortfarande håller gott skick och har fått uppdateringar interiört.

Föreningen är extremt välskött med avgiftssänkningar och avgiftsfria månader i bagaget. Generösa gemensamhetsanläggningar såsom: 3 st övernattningsrum, flera samlingsrum, föreningslokal/hus på gården, tvättstugor, motionsrum, bibliotek samt fin omsluten innergård med ny stor uteplats. För de boende ordnas årligen flertalet aktiviteter såsom; systuga, bridge, gympa, sopplunch, midsommarfest, kräftskiva, glöggafton med mera och du väljer själv hur social du vill vara i husets aktiviteter.

Här bor man lugnt, tryggt och framför allt bekvömt då allt man behöver finns i sin direkta närhet så som matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, restauranger, parker, torget med lördagshandel och mycket mer!

MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Välkommen att höra av dig vid intresse.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Jönköping

Kontakta mäklaren

Caroline Biselius

MOHV Jönköping
Mäklare Caroline Biselius, MOHV Jönköping
0735-18 97 77

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.