Åsenvägen 4

Jönköpings kommun Se på karta

2 495 000 kr

2 695 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86,5 m²
Våning
1, hiss finns
Förening
HSB BRF Tändstickan i Jönköping
Om föreningen
Avgift
4 793 kr/mån
Pris/m²
28 844 kr/m²

Välkomna till denna ljusa markplanstrea med en fantastisk egen uteplats som är väl insynsskyddad. Uteplatsen erbjuder odlingsmöjligheter i pallkragar och ett trevligt äppleträd står här idag. Inne i bostaden erbjuds en öppen planlösning med trevliga sällskapsytor plats för stora sällskap och middagar. Lägenheten har genomgående trevliga och fräscha ytskikt med ljusa väggar, parkettgolv. Bostaden passar utmärkt för er som ska skalar ner ifrån ett större boende men ändå vill ha möjlighet till enklare trädgård men även för den växande familjen! - Välkomna.

Föreningen HSB Tändstickan är populär och omtyckt förening som förvalta har både tekniskt och ekonomiskt av HSB. Föreningens fastigheter är otroligt välskötta och underhållna. Parkeringsmöjligheterna är goda och en p-plats kostar endast 200kr/mån.

På Bäckalyckan bor man lugnt och bekvämt med förskolor, högskolan, skolor och kommunikationer bara ett stenkast bort. Vill man istället ut i naturen så erbjuder Stadsparken fina promenadstråk precis i närheten. Alldeles intill ligger även Coop Konsum med bra öppettider och ett stort och fräscht utbud. Vill man istället nyttja stadens torghandling så finner man Västra Torget via en kortare promenad bort. Kort och gott så bor man med det bästa av två världar, lugnet som Bäckalyckan har att erbjuda men med närheten av Jönköpings Centrum.

Här får man ett bekymmersfritt boende i en välplanerad lägenhet med närhet till det mesta man kan önska. Kort och gott en lägenhet och ett område som måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Ossian Rosén

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Ossian Rosén, SkandiaMäklarna Jönköping
070 824 22 22