Nyproduktion

Vaggerydsgatan 25

Jönköping Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Våning
2 av 5, hiss finns
Förening
Riksbyggen BRF Fabrikören
Om föreningen
Avgift
5 494 kr/mån
Pris/m²
37 874 kr/m²
Nyproduktion

Stig upp på morgonen och gå ner till bageriet längs gatan för att köpa nybakat bröd till frukosten. Väl uppe i lägenheten kan du slå dig ner tillsammans med sällskapet för att umgås och njuta i bostadens 87 kvadratmeter som är gjorda för ett trivsamt hem.
Bostaden är uppdelad så att de sociala ytorna med öppen planlösning för kök och vardagsrum ligger åt ena hållet, och de mer privata ytorna åt det andra. Kvalitetskänslan förstärks av den moderna interiören, valet av vitvaror och omsorgen för detaljerna. Men det slutar inte här. I denna bostad förlängs den egna balkongen med en loftgång som leder in till väl definierade ytor och funktioner. Här har ni med andra ord allt ni behöver och lite till.

Brf Fabrikören är perfekt för er som söker ett centralt boende av högsta klass. Ni bor i en modern lägenhet nära till Jönköpings stadspuls samtidigt som ni bor nära naturen med fina promenadstråk. Här är det enkelt att leva aktivt. I närområdet finns både STC gym och Nordic Wellness samt ett stort ute gym längs Munksjön. I fastigheten finns en övernattningslägenhet som blir en god förlängning av ert hem när era gäster kommer på besök.
För den som har bil finns en given plats i garaget. I övrigt finns det gott om restauranger, matbutiker och annan service som höjer era förutsättningar att trivas.

Varmt välkommen hem!

Kostnad för hushållsel och vatten tillkommer och föreningen har individuell mätning med enskild debitering för varje lägenhet (IMD), vilket gör att du inte behöver ha ett eget abonnemang.
Avgift för tv/bredband/telefoni tillkommer med ca 220 kr. Parkeringsplats i garage kostar 700 kr/månad och det finns ännu platser lediga.

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

För mer information kontakta Rebecka Emauelsson 073 -319 16 69 eller Sainabou Jeng 076- 199 44 06.

Besök även Riksbyggens hemsida: https://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/jonkoping/brf-fabrikoren/

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Jönköping