Kålgårdsgatan 4B

Kålgården, Jönköpings kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
2005
Förening
Riksbyggen BRF Munksjö Park
Om föreningen
Avgift
5 038 kr/mån
Driftkostnad
2 820 kr/år
Pris/m²
39 931 kr/m²

Genomgående hög standard, väldisponerad och med ett av föreningens bästa lägen - den här bostaden har verkligen många mervärden att bjuda på. Invändigt upplevs lägenheten välvårdad och kvalitativ, med lite slitage och tillval som i grunden håller högre nivå än motsvarande lägenheter i området och föreningen.

Besiktning har genomförts via Anticimex, ta del av protokollet i PDF-format under fliken "dokument och länkar".

Förutom en fantastisk insida så är den här lägenheten del av en mycket välskött bostadsrättsförening; låg belåning per kvadratmeter, egen elproduktion i föreningen genom solceller och gemensamt elnätsavtal skapar förutsättningar för en låg och förutsägbar boendekostnad. I föreningen går det att få parkeringsplats i samband med inflyttningen.

På Kålgården bor man på ett av Jönköpings mest centrala lägen. Att endast ha ett par hundra meters gångavstånd in till stadens mest relevanta restauranger och butiker är en lyx som är lätt att vänja sig vid och trivas med. Samtidigt vet ni som känner till Jönköping att det både finns fina grönområden och trevliga vattendrag mitt i stan, vilket gör att ni har alla mervärden ni kan tänka er precis utanför dörren.

Läs mer hos mäklaren
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Gustav Sandberg

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Mäklare Gustav Sandberg, Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
0704895905

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.