Södra Långgatan 20A

Kalmar, Kalmar kommun Se på karta

3 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Landshövdingen 2
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
5 697 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
36 919 kr/m²

Första intrycket är allt! Vi knappar in portkoden och tar klivet in på föreningens privata innergård. Till höger når vi trapphuset som tar oss hela vägen upp i denna våning! Ja du läste rätt, våning! På Södra Långgatan 20A bor du med ett insynsskyddat läge högst upp i huset. Utsikten bjuder på fin vy över Kalmars vackra bebyggelse och de vackra takåsarna stoltserar utanför ditt fönster. Genomgående för bostaden är mycket gott skick med ljusa ytskikt och härlig takhöjd. 20-talets charm gör sig påmind, samtidigt som det nya, moderna får ta plats.

Det blir ett varmt mottagande med William Morris vackra tapet som pryder hallens väggar. Köket från Ballingslöv (2016) är något alldeles speciellt. Ett rum som du med lätthet fastnar i. Mest för att det är så trivsamt, smakfullt och för att det nästan vore oförskämt att inte nyttja de fantastiska arbets- och förvaringsytorna. Långkok har aldrig varit roligare! Här finns allt och lite till, däribland ett charmigt skafferi som påminner om en svunnen tid.

Sällskapsrummet golvar oss med charmiga vinklar och vrår, en utsikt som ingen någonsin kan se sig mätt på och dessutom fantastiska ytor. Som du säkert förstår är rummet unikt i sitt slag och det är endast fantasin som sätter gränserna för hur du väljer att möblera.

Master bedroom är vilsamt och avkopplande. Tack vare snedtak och det vackra fönstret når dagsljuset in och charmen är överflödig. En harmonisk färgsättning på väggarna och alla vet väl att kroppen och psyket mår bättre av blått? Dessutom är färgen helt rätt i tiden. Att det dessutom finns fem garderober i rummet förenklar ju ordning och reda.

Det helkaklade badrummet med tvättmaskin är ytterligare en lyxfaktor som förenklar vardagen. Bostaden är belägen i ett hus med byggår 1929. Omfattande renoveringar gjordes 2007 och det var då denna trerummare stod klar. I avgiften ingår värme, vatten och hushållsel. Digital-tv samt fiber från Telia är förhandlat genom föreningen till ett väldigt förmånligt pris.

Här bor du centralt i en aktiv och trygg förening!

Jag ser fram emot att hälsa er välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Kontakta mäklaren

Katrin Franander

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Katrin Franander, Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
+46733909349