Nyproduktion

Biskopsgatan 7

Kalmar Se på karta

3 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Avgift
4 604 kr/mån
Pris/m²
38 253 kr/m²
Nyproduktion

55+ boende. Lägenhet 144 är en nyproducerad 4: a på Biskopsgatan 7 i Kalmar. Här bor du nära till både Giraffen köpcenter och Kalmars härliga stadskärna. I Bonum bor man bekvämt och allt är dessutom helt nytt. Hit kan du flytta in redan i maj!

Här är en välplanerad 3 rok på 83 kvm belägen på våning 4. Härlig och rymlig inglasad balkong med kvällssol. Två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Nyproducerad med vitmålade väggar för att man själv ska kunna sätta sin egen prägel på inredning. Kärhs ekparkett som är mattlackat och passar utmärkt till ett hem där man vill att stilen ska vara länge. Rostfria vitvaror från Bosch och för att inte glömma ett ljust kök från Vedum. Ett helkaklat badrum med dusch och vädringsfönster. Såklart är det även inrett med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp över för att underlätta vardagsbestyren, inredningen är även här från Vedum. Gäst WC är även placerad i entréhallen. Ring ansvarig säljare för att boka en privat visning!

Vi har byggt ett modernt boende med idéer, detaljer och färgsättning hämtade från den Italieninspirerade 1800-talsvillan bredvid. Precis som den genomtänkta insidan har vi även lagt krut på utsidan. Här kommer finnas odlingslådor för de som har gröna fingrar men även en gemensam stor uteplats och gräsyta för den som vill ta solstolen och bara sitta och njuta en stund. Cykel- och bilparkering finns bekvämt belägen på ena sidan av huset. Här hittar vi också en bänk för den som väntar på skjuts.

Här har du nära till precis allt. Gångavstånd till Kalmar stadskärna, härliga promenadstråk runt Fredriksskans och såklart nära till köpcentrumet Giraffen där du hittar allt inom shopping samt matvaruaffärer och mycket mer. Vill du ta bussen? Då finns det busshållplats nästan precis utanför huset.

Riksbyggens koncept Bonum innebär ett tryggt boende i attraktivt läge, perfekt för dig som fyllt 55 år.

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening