Nyproduktion

Biskopsgatan 7

Kalmar Se på karta

3 625 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
91 m²
Balkong
Ja
Planerat tillträde
Inflyttningsklar
Avgift
5 013 kr/mån
Pris/m²
39 835 kr/m²
Antal besök
1 560
Dagar på Hemnet
16
Nyproduktion

55+ boende. Nyproducerad trea på Biskopsgatan 7 i centrala Kalmar. Här bor du med närhet till både Giraffen köpcenter och Kalmars vackra stadskärna. I Bonum bor du bekvämt och dessutom är allt helt nytt. Bostaden är inflyttningsklar och tillträde kan ske enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig säljare för att boka en privat visning!

Här är en välplanerad 3 rok på 91 kvm bekvämt belägen på våning 4. Två sovrum, generös och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Dessutom har den rymliga inglasade balkongen morgonsol och utsikt mot Villa Monte Cavallos lummiga trädgård. Nyproducerad med vitmålade väggar för att du själv ska kunna sätta din egen prägel med din personliga inredning och stil. Kärhs mattlackade ekparkett passar utmärkt till ett hem där man vill att stilen ska vara länge. Rostfria vitvaror från Bosch och för att inte glömma ett ljust kök från Vedum. Ett helkaklat badrum med dusch och vädringsfönster. Såklart är det även inrett med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp över för att underlätta vardagsbestyren. Inredningen är även här från Vedum. Gäst-WC är finns att tillgå i entréhallen.

Vi har byggt ett modernt boende med idéer, detaljer och färgsättning hämtade från den Italieninspirerade 1800-talsvillan bredvid. Precis som den genomtänkta insidan har vi även lagt krut på utsidan. Här finns odlingslådor för de med gröna fingrar samt en gemensam stor uteplats med gräsyta för den som vill ta solstolen och bara sitta och njuta en stund. Cykel- och bilparkering finns bekvämt belägen på ena sidan av huset. Här hittar vi också en bänk för den som väntar på skjuts.

Från Biskopsgatan 7 har du nära till precis allt. Gångavstånd till Kalmar stadskärna, härliga promenadstråk runt Fredriksskans och såklart nära till köpcentrumet Giraffen där du hittar allt inom shopping samt matvaruaffärer och mycket mer. Busshållplats finns nästan precis utanför huset.

Riksbyggens koncept Bonum innebär ett tryggt boende på attraktivt läge för dig som fyllt 55 år.

Bilderna kan vara från visningslägenheten för att visa standard och visualiseringar kan skilja sig mot verkligheten.

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening