Nyproduktion

Sidenvägen 2-4

Kalmar Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Karlssons Äng
Om föreningen
Avgift
3 886 kr/mån
Driftkostnad
13 260 kr/år
Pris/m²
23 987 kr/m²
Nyproduktion

Byggstart för Brf Karlssons Äng med planerad inflytt kvartal 1, 2021.

Ytsmarta och moderna bostäder där varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. Lägenheterna karakteriseras av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar generösa sociala ytor som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen tillagas. Attraktiv design och hållbara material är ledorden bakom interiörvalen. Grundutförandet är klassiskt, stilrent för att passa väl ihop som bas till de flesta inredningsstilar. All inredning är vald med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet, samtidigt kommer du få möjlighet att sätta din egen prägel genom tillval i din nya bostad.

I entrén ligger ett praktiskt klinkergolv som tål såväl smuts som väta och i kök, vardagsrum samt sovrum ligger ekparkett. Köket är stilrent och har nordisk design (HTH/Marbodal eller likvärdigt) i sitt grundutförande med släta, vita och mjukstängande skåp och lådor, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro. Generösa och helkaklade badrum med komfortgolvvärme (el). Badrummen har tvättställ med kommod och spegel med belysning ovanför, dusch med raka duschväggar i klarglas, samt tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i 2:an).

Varje bostad i bottenplan har en egen stenbelagd uteplats med täppa alternativt balkong en våning upp. Dessutom ingår både en parkeringsplats och ett förråd i månadsavgiften.

För dig som dessutom vill påverka inredning och utrustning för att sätta din personlig prägel på lägenheten är detta verkligen rätt projekt!

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklarna med frågor och funderingar, eller för att boka ett personligt möte.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar