Kantorsgatan 7

Uppsala kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Inreda
Om föreningen
Avgift
4 847 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
37 324 kr/m²

LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN TILLÄMPAS.

Nu har ni chansen att bli den första att flytta in i denna rymliga trea på Kantorsgatan 7. Dess kvadratsmarta planlösning och fantastiska ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck, gör att detta är utmärkt bostad med fina sociala ytor. Lägenheten om 71 kvm, ligger på första våningen en trappa upp, med två rymliga sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, hall med gott om förvaring samt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. (bilder från visningslägenhet belägen på vån 2)

Brf Inreda, har en grönskande och trevlig innergård, där du även har tillgång till välsorterat sophus. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Tv och bredband. Byggnaden är ett nybyggt flerbostadshus med hiss från markplan om 4 våningar och förråd på vinden. Garage under uppförande på grannfastigheten.

I detta nybyggda område finns närlivs, frisör, gym, förskola, skola och populära Portalparken samt Kapellgärdsparken för de äldre barnen. På den upprustade innergården finns grillmöjligheter och lekpark. Bostaden är belägen på bekvämt gångavstånd till stadskärnan och på vägen finns Vaksalatorg med Kvarnen, UKK och Resecentrum. För dig som pendlar har du mycket gott läge här, då du tar dig med cykel till centralstationen på under 10 minuter. Bra kommunikationer med stadsbussar och med bil går det fort att ta sig till både E4:an och 55:an.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Emilio Silva

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Emilio Silva, Svenska Mäklarhuset Uppsala
0720144586