Portalgatan 92

Kapellgärdet, Uppsala kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Stavhopparen
Om föreningen
Avgift
5 074 kr/mån
Pris/m²
39 318 kr/m²

Välkommen till en ljus och trevlig lägenhet med en stor inglasad balkong!
Inbjudande hall med bra med förvaring och ljusa väggar och golv. Direkt till vänster finner du ett fräscht och välplanerat kök med mycket förvaring. Sedan leds du direkt till det ljusa vardagsrummet som sedan ansluter dig till den rymliga inglasade balkongen. I anslutning till vardagsrummet och köket så finner du också ett av det två sovrummen. Vidare in i lägenheten så finner du också badrummet om ligger mitt emot hallen som är utrustat med en kombinationsmaskin och har bra med förvaring. Sedan leds ni vidare in i det andra sovrummet. Ett ljus sovrum med bra med förvaring och ljusa väggar.

Föreningen tillhandahåller flera möjligheter för medlemmar att nyttja, bilpool och cyckelpool, innergården med utegym och grillplats samt en bokningsbar takterrass med relaxavdelning och kök. Föreningen kommer även ha en övernattningslägenhet.

Stadskärnan når ni enkelt med bara några minuters promenad eller cykeltur där du har tillgång till all tänkbar service inklusive affärer, parker, utegym, vanligt gym, förskola och skolor. I närheten hittar ni även Fyrishov som erbjuder allt från äventyrsbad, sportevent till relaxavdelning samt bowling.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uppsala

Kontakta mäklaren

Daniel Matori

HusmanHagberg Uppsala
Mäklare Daniel Matori, HusmanHagberg Uppsala
0733461316