Nyproduktion

Lodjursstråket 1, Vån 22

Karlastaden, Göteborgs kommun Se på karta

5 495 000 kr

6 100 000 kr -10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Nej
Våning
22 av 73, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Karlatornet 1:1
Om föreningen
Avgift
5 267 kr/mån
Driftkostnad
9 800 kr/år
Pris/m²
71 364 kr/m²
Nyproduktion

Vill du bo i Nordens högsta byggnad med sagolik utsikt över Göteborg? Nu har du chansen att bli en av de första att bo i en toppmodern lägenhet, omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla.

Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Här kommer ni leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV- och bredband, och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool.

Högt över Göteborg med utsikt över hav och land ligger Karlatornets skybar. Med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69 blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Tillträde beräknas ske under hösten 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Simon Petkovski vid intresse!

Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakt

Simon Petkovski

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Simon Petkovski, Erik Olsson Fastighetsförmedling
072-250 56 68