Borgarfjordsgatan 21A

Kista, Stockholm Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Ja
Våning
13 av 35, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Kista Torn
Om föreningen
Avgift
4 712 kr/mån
Pris/m²
44 389 kr/m²

***Kontakta mäklare för en privat visning***

Våning 13 erbjuder er en modern lösning med en ljus och väldisponerad planlösning som ger optimala förutsättningar till ett varmt välkomnande hem. Ett stort vardagsrum kombineras med ett kök vars vitvaror har valts ut med omsorg och där förvaring inte är någon brist. Helkaklat badrum med ingående torktumlare och tvättmaskin. Lägenheten har och två sovrum i skilda delar av bostaden samt bra förvaringsmöjligheter både i hall samt det mindre sovrummet. Loggian är inglasad med uppvärmningsmöjligheter och kan på så sätt erbjuda de nya ägarna att avnjuta kvadratmeterna innanför ramen av huset. Kanske en balkong eller något mitt emellan. Då lägenheten ligger högt upp i huset och har ett sydvästligt läge får den mycket ljus och blir helt utan insyn.

Bostadskomplexet Kista Torn är inte endast ett av Sveriges högsta bostadshus, utan även ett av de mer moderna. Vid entréplan möts man inte av de vanliga brevlådorna och ett trapphus, utan här finns det en fullt möblerad Lobby som fångar besökarna och bostadsägarna. Självklart finns det även en bastu man kan ta del utav i avslappnande syfte. De två husen har även tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. På våning 36 har alla bostadsägare möjlighet att ta del utav den gemensamma takterrassen där man kan se Globen i ena riktningen och flygplan på väg in mot Arlanda i den andra. Här finns det även en välutrustade gemensamhetslokalen som går att hyra.

Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar för den som gillar sport och andra aktiviteter.

Kista är ett område fullt av utveckling och möjligheter med en miljö med både nöje, kultur och evenemang. Perfekt för allt från studenter, forskare, företagare till allt där emellan. Med en av Sverigest största mässa, Kistamässan, finns massa aktiviteter och intressanta mötesplatser. Inte nog med det så har du nära till grönområden, bland annat Järvafältet som är ett av länets största naturreservat med motionsspår, picknickytor och lugn.

Missa inte chansen att bli inspirerade av att denna våning.

Välkommen till Borgarfjordsgatan 21A önskar Ender Karaman, din lokala mäklare i Kista!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta