Borgarfjordsgatan 21A

Kista, Stockholms kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Våning
15 av 36, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Kista Torn
Om föreningen
Avgift
4 160 kr/mån
Pris/m²
43 933 kr/m²

Välkommen till Kista och denna 3:a om 75 kvadratmeter. En högt belägen och exklusiv bostad som erbjuder bland annat stora fönster med en otrolig utsikt som kan avnjutas utan insyn av grannar! Dessutom är lägenheten kvadratsmart med exklusiva material. Här stiger du in i en inbjudande hall med platsbyggda garderober, säkerhetsdörr och klädhängare, och vidare in till ett rymligt och ljust vardagsrum. Köket är modernt och stilrent och lägenhetens badrum är stort och fräscht. Bostaden erbjuder även två sovrum med en otroliga utsikter. Loggian, är byggt för att kunna användas som en oas mellan hem och omvärld. Skjutfönster ger möjligheten att skapa känsla av en "balkong" men med element som håller det varmt inne under kalla nätter och årstider. Kanske en balkong eller något mitt emellan.

Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar för den som gillar sport och andra aktiviteter.

Bostadskomplexet Kista Torn är inte endast ett av Sveriges högsta bostadshus, utan även ett av de mer moderna. Vid entréplan möts man inte av de vanliga brevlådorna och ett trapphus, utan här finns det en fullt möblerad Lobby som fångar besökarna och bostadsägarna. Självklart finns det även en bastu man kan ta del utav i avslappnande syfte. De två husen har även tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. På våning 36 har alla boende möjlighet att ta del utav den gemensamma takterrassen där man kan se Globen i ena riktningen och flygplan på väg in mot Arlanda i den andra.

Välkomna till Borgarfjordsgatan 21A önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Kontakta mäklaren

David Chamaon

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
Mäklare David Chamaon, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
0701-62 01 61

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.