Kommande

Langelandsgatan 11

Kista, Stockholms kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1980
Förening
HSB BRF Rågö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 506 kr/mån
Pris/m²
34 145 kr/m²
Kommande

Välkomna till denna totalrenoverade lägenhet på Langelandsgatan 11, belägen på högsta våningen och rymmande 3 rum över en generös yta av 76,5 kvm. Det här är en unik möjlighet att förvärva en totalrenoverad bostad som garanterar både bekvämlighet och stil.

Det första som möter er när ni kliver in i lägenheten är en elegant hall med vackert ljusinsläpp. Här finns gott om utrymme för att hänga av er ytterkläder och skor. Öppna sedan upp dörrarna till det ljusa och rymliga vardagsrummet som bjuder in till avkoppling och social samvaro. De stora fönstren öppnar upp rummet och släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en behaglig atmosfär att vistas i.

En attraktiv egenskap med denna lägenhet är det stilfulla och fullt utrustade köket. Här har inga detaljer åsidosatts, och ni kommer att bli imponerade av både kvaliteten och den moderna designen. Det finns gott om förvaringsutrymmen, bänkytor och de senaste rostfria vitvarorna. En perfekt plats för att låta dina matlagningskunskaper flöda och bjuda in till härliga middagar med vänner och familj.

Den högsta våningen innebär också att ni kommer att njuta av fantastisk utsikt över omgivningen. Det är en fröjd att vakna upp varje morgon och titta ut över de vackra vyerna. Här kan ni verkligen koppla av och njuta av stillheten på en svårslagen nivå.

De två sovrummen erbjuder gott om utrymme och är perfekta för en eller flera personer som vill ha en privat oas att retirera sig till. Här finns gott om plats för sängar, förvaring och personliga tillbehör. Det finns också ett stilfullt badrum, som är fullständigt renoverat med moderna material och kvalitetsinredning.

Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklaren Nihat Taheri på 0790-98 60 70 eller [email protected] för eventuella frågor och funderingar!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Kontakta mäklaren

Nihat Taheri

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
Mäklare Nihat Taheri, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
0790-98 60 70

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.