Ringstedsgatan 26, 3 tr

Kista, Stockholms kommun Se på karta

2 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1979
Förening
HSB BRF Agersö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 360 kr/mån
Pris/m²
32 549 kr/m²

- Välrenoverad bostad belägen högst upp i huset i Ringstedsgatans mysigaste kvarter. Stilrent kök med fullutrustad maskinpark och en stor matplats med mysigt utsikt. Modernt badrum med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar samt tvättmaskin. Nyare parkettgolv i hela bostaden samt vitmålade väggar i samtliga rum. Bostaden är utrustad med 2 stora sovrum samt ett förråd och säkerhetsdörr. Gott om förvaringsmöjligheter i förråd/klädkammare samt en hel garderobsvägg i master bedroom. En riktigt trevlig gavel-3:a med fönster i 3 väderstreck som måste upplevas på plats!

- Högst upp i huset
- Allt ingår i avgiften
- Lugnt område
- Mysigt balkongläge
- Modernt kök och badrum

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv från Tele2 samt internet från Bahnhof med hastigheten 1000/1000 mbit/s. Föreningen har även ett gruppavtal för elen som gör att din elkostnad i princip halveras gentemot individuella elavtal.

Solid HSB-förening med låg belåning om endast 3981 kr/kvm! Föreningen äger sin mark och hyr ut lokaler till förskola samt butik som inbringar goda hyresintäkter och resulterar i en god ekonomi! Barnvänligt område med trevliga innergårdar och många förskolor/skolor i området samt livsmedelsbutiker. På behagligt avstånd ligger Kista Galleria med tunnelbana och all dess service.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Ramzi Hamam

HusmanHagberg Kista
Mäklare Ramzi Hamam, HusmanHagberg Kista
073-721 60 22

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.