Dalhemsvägen 53B

Kjellstorp, Helsingborg Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Byggår
1971
Förening
HSB BRF Kjellstorp i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
5 548 kr/mån
Pris/m²
13 688 kr/m²

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna stora genomgångstrea på Dalhemsvägen 53b högst upp i huset! Här erbjuds en perfekt planlösning med väl tilltagna rum och en härlig inglasad balkong i soligt läge!

Hallen är ljus och riktigt bra planerad med flera möbleringsmöjligheter och ger ett fint första intryck. Från hallen nås alla lägenhetens samtliga rum och här ges gott om utrymme för avhängningsmöjligheter i bland annat en garderob. Precis utanför dörren nås även lägenhetens förråd som praktiskt är beläget på samma våningsplan och ytterligare förvaringsmöjligheter finns även i klädkammaren några steg in i bostaden.

Vardagsrummet är mycket trivsamt med goda möjligheter till både en soffdel och en gedigen matsalsdel om så önskas. Här har säljaren haft flera mysiga filmkvällar och middagsbjudningar med familj och vänner! Köket är snyggt renoverat med stilrena och gedigna materialval. Här finns det som önskas av ett modernt boende så som en diskmaskin samt en hel kyl och frys samt goda arbetsutrymmen och gott om skåpsförvaring. Kring frukostbordet fås det med enkelhet plats för den större familjen om 4-6 personer. Via köket nås även lägenhetens mycket omtyckta balkong. Denna byggdes ut nyligen och installerar ni en infravärmare kan ni säkerligen använda det som ett extra rum hela året om. Sovrummen är ljusa, luftiga och båda rummen är nyligen ommålade och likaså vardagsrummet. Badrummet är i en harmonisk ljus nyans och här finns en tvättmaskin.

I ett separat hus på gården finns också möjlighet att tvätta i en stor fräsch tvättstuga och här finns även ett välutrustat gym att använda under tiden.

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

Varmt välkommna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg