Nyproduktion

Riggen lgh B1301, Alörsgatan 3

Klackskär, Östhammars kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2022
Avgift
4 735 kr/mån
Pris/m²
36 875 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till denna trea högst upp i huset.
Fin hall med praktiska skjutgarderober för smart förvaring. Två bra sovrum varav det ena utrustat med klädkammare. Bostaden har två balkonger. Den ena med utgång från köket åt nordväst och den andra har utgång från vardagsrummet och vetter mot sydost.

• Ljusinsläpp från tre håll.
• Öppen planlösning med barkök.
• Möjlighet att välja braskamin som tillval.

FINT UPPÅT VÄGGARNA
Vi älskar den värme och ombonade känsla som tapeter ger. Därför är tapeter standard när du köper din nya bostad i Riggen.

DITT EGET BADRUM
I ditt helkaklade badrum hittar du svensktillverkad inredning från Svedbergs. Duschväggar i klarglas, kommod med bra förvaring och spegelskåp med glashyllor och eluttag. Alla badrum är utrustade med separat eller kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

KAKEL OCH KLINKER
Vi tycker att ett badrum ska vara praktiskt och ha en stil som håller år efter år. Våra badrum är kaklade med vita stora plattor på väggarna och en mindre, grå klinkerplatta på golvet.

ARKITEKTRITAT KÖK
Köket från Ballingslöv har vita släta luckor, en praktisk och lättskött grå bänkskiva i laminat tillsammans med vita stora kakelplattor. Detaljer som infällda spotlights och helintegrerad diskmaskin sätter karaktären.

EFFEKTIV FÖRVARING
För många är förvaring A och O. Vi förstår det och har därför fokuserat på att få bra förvaringsmöjligheter i varje bostad. Med garderober, klädkammare och skjutdörrsgarderober får du plats med allt du behöver.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakt

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare , Mäklarhuset Norrtälje

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.