Pistvägen 568 B

Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Nej
Byggår
2004
Förening
BRF Orren 1 Kläppen
Om föreningen
Avgift
3 525 kr/mån
Driftkostnad
27 948 kr/år
Pris/m²
34 756 kr/m²

Välplanerad fräsch lägenhet i parhus med skidväg till och från transportliften direkt utanför altanen. Mitt i Pistens stugområde är ett av Kläppens mest eftertraktade, då transportliftarna går i direkt anslutning till stugorna, som tar dig till hela Kläppens skidsystem. Vill du gå på tur och åka längdskidor finns preparerade skidspår direkt utanför knuten och sommartid passerar Kläppens nya hinderbana alldeles intill, en löparslinga på ca 3 km med olika träningshinder längs slingan. På sommaren kan du även cykla och vandra i den vackra naturen och uppleva alla smultronställen och sommaraktiviteter som Kläppen har att erbjuda. Goda uthyrningsmöjligheter om du vill finansiera ditt fritidsboende med uthyrning genom Kläppens Ski Resort.

Bostaden inrymmer mysigt allrum med generös takhöjd och braskamin samt fullt utrustad köksdel. Från allrummet tar du dig via altandörr ut till den härliga solaltanen med utsikt över fjällnaturen och Kläppens skidbackar. I allrummet finns en trappa upp till sovloftet som inrymmer fyra bäddar. Från den rymliga entréhallen angränsar två badrum samt två sovrum där ett av sovrummen har en extrasäng att fälla ner från väggen. Totalt finns 8-10 bäddar. Båda badrummen är utrustade med dusch, wc och det mindre har även torkskåp och det större har bastu.

Låsbart skidförråd finns direkt utanför entrén.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga saker.

Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe och ta över eventuella bokningar.
Hyresintäkter om ca 100-120 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Anne-Mari Backjanis

Sälenmäklaren AB
Mäklare Anne-Mari Backjanis, Sälenmäklaren AB
070-6654955