Pistvägen 569A

Kläppen, Malung-Sälens kommun Se på karta

2 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Uteplats
Ja
Våning
1
Förening
BRF Orren 1 Kläppen
Om föreningen
Energiklass
F
Avgift
3 460 kr/mån
Driftkostnad
23 340 kr/år
Pris/m²
34 756 kr/m²

Nu har du chansen att bli ägare till ett fjällboende där du kan ta på dig skidorna precis utanför altanen och glida ner till närmaste lift som tar dig ut till hela pistsystemet.

På Pistvägen 569A finner vi denna välplanerade och rymliga lägenhet för den stora familjen eller för den som gärna tar med sig vänner och bekanta på skidsemestern. Lägenheten är en del i ett parhus och rymmer med sina 82m2 tio stycken sängplatser.

Hela nedre plan värms upp med härlig golvvärme. I vardagsrummet finns en braskamin, ett måste för mysiga kvällar efter en heldag i backen. Totalt har lägenheten 10 sängplatser, två sovrummen på entréplan samt fyra bäddar på loftet. Båda badrummen är utrustade med wc och dusch, varav det ena med en rymlig bastu.

Kök och allrum har öppen planlösning med generös takhöjd, detta är den givna samlingsplatsen för umgänge. Rummet har gott om naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter mot söder, härifrån ser du gondolen och upp till toppen. Från allrummet nås den stora altanen, med ett helt perfekt solläge. Här kan du njuta av vårsolen med din egna after-ski.

Lägenheten ligger i det attraktiva området Mitt i Pisten. Det som gör området så attraktivt är enkelheten att ta sig ut i pistsystemet, både till Falken-området samt ner till Tranantorget och mellanstationen för Gondol Sälen. Dessutom finns både välpreparerade längdskidspår samt snöskoterleder ca 100 meter från bostaden.

Kläppen är Sveriges sjätte största skidanläggning. Hit kommer barnfamiljer för att skida i breda och välpistade alpinbackar med varierad fallhöjd som tillgodoser alla skicklighetsnivåer. Det unika med Kläppenberget är att det finns nedfarter i alla fyra väderstreck samt skog som skyddar mot både vind och kyla. Här hittar ni även sveriges bästa snowpark där bl.a. Svenska landslaget tränar.

Kläppen är en familjeägd anläggning som ständigt utvecklas. Deras nya satsning heter “Kläppen Syd” som innefattar fyra nya pister och en ny stollift.

Under sommarmånaderna erbjuds en mängd aktiviteter i anslutning till lägenheten bland annat MTB, trail-löpning och vandring i härlig natur. Kläppen erbjuder dessutom en mängd aktiviteter såsom OCR-bana, discgolf, bad, padel samt Kläppen Arena, där du kan åka snowboard och skidor även på sommaren.

Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB som genererar hyresintäkter om ca 120 000 kr/år vid full uthyrning när uthyraren dragit sin provision. Köparen förbinder sig att ingå uthyrningsavtalet i säljarens ställe. Flertalet bokningstillfällen finns reserverade för att ägaren själv ska kunna nyttja boendet.

Samtliga inventarier och köksgeråd ingår vid försäljningen.

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Victor Gustafsson

Vix Fastighetsförmedling AB
Mäklare Victor Gustafsson, Vix Fastighetsförmedling AB
+46730653922