Sunnanväg 6P

Klostergården, Lund Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78,6 m²
Balkong
Ja
Byggår
1964
Förening
BRF Solglittret
Om föreningen
Avgift
4 921 kr/mån
Driftkostnad
12 528 kr/år
Pris/m²
22 837 kr/m²
Antal besök
1 436
Dagar på Hemnet
3

Renoverad gavellägenhet där ljuset verkligen flödar! Möjlighet till snabbt tillträde!

Nu har du chansen att förvärva en mycket ljus och modern 3 rok med stora fönster, renoverat kök och badrum samt egna tvättmöjligheter. Här är det bara att flytta rakt in!
Även på den mörkaste vinterdag upplevs denna gavellägenhet ljus vilket gör att du kan njuta av ljusinsläppet oavsett årstid. Balkongen är en stor favorit, under varma sommarkvällar är solen med dig långt in på kvällen.
Hallen och planlösningen gör att bostaden känns mycket varm och välkomnande och vardagsrummet är mycket inbjudande med dess stora fönster. Köket är bra placerat med matplats och balkong nära till hands. Umgås med familjen medan maten står på spisen.

Att bo på Sunnanväg 6P är perfekt för dig som vill ha närhet till både naturen och centrum. I området finns flera lekplatser, matbutiker, Klostergårdens bibliotek och trevliga promenadstråk. För en härlig joggingtur finns St. Lars och Höjeå nära till hands. Att bo på Sunnanväg är smidigt för dig som pendlar. Högevallsbadet och Stadsparken nås på endast 5 minuter med cykel och Lund C under 10 minuter. För dig som jobbar på Tetra Pak ligger jobbet endast några minuter bort och för dig som pendlar med bil eller buss till Malmö går bussar från Ruben Rausings gata. E22:an nås smidigt.

Detta boende är i bra skick och har alla viktiga detaljer på plats. Måste ses!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lund

Visningstider

  • 14
    jul
    Tis 14 jul kl. 17:00–17:30
    Anmälan krävs. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.