Trekungagatan 13

Komarken, Kungälvs kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Ripan i Kungälv
Om föreningen
Avgift
5 396 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
26 859 kr/m²
Antal besök
321
Dagar på Hemnet
2

Nu har ni chansen att förvärva en trea med bra läge i Brf Ripan. Trea med bra planlösning, här är båda sovrummen riktigt bra och köket rymligt. Badrummet är sprillans nytt i klinker och kakel. Tack vare de fina läget har bostaden ett härligt ljusinsläpp. Ni erbjuds även en inglasad balkong med läge för kvälsssol.

Här bor ni i en stabil och välmående förening med fina gemensamma utrymmen som gästlägenhet och föreningslokal. Lummiga bilfria gårdar med lekplatser, fina grönytor och grillplatser. Ett klockrent boende precis intill Kungälvs nya stadskärna som växer fram med stormsteg på Kongahällatomten. "Kongahälla shopping" som precis lått upp portarna är ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan. Sveriges just nu största köpcentrums-projekt. Bredvid detta finns även stadens nya resecentrum, för dig som pendlar finns direktbuss till Göteborg! Väster ut promenerar ni i natur, längs älven och landsbygden, helt klart beläget med varierande miljö!

Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi. En riktig trevlig investeringsmöjlighet för framtiden!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Tove Pernhult

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Tove Pernhult, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0763-183800

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.