Reveljgränd 23C

Körfältet, Östersunds kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Byggår
1973
Förening
BRF Körfältets Centrum Östersund
Om föreningen
Avgift
5 174 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
10 303 kr/m²

Med högt vackert läge i omtyckt område finner ni denna rymliga trerummare med balkong. Här ges ni möjlighet att forma ert egna drömboende i en lägenhet med stor potential.

Lägenheten har bekväm access via hiss som stannar precis utanför dörren. När ni kommer in i lägenheten möts ni av en hall med klädavhängning som trivsamt fördelar mot bostadens samtliga rum. Köket är rymligt med plats för matbord och här finns utrymmen att tillreda härliga middagar. Lägenhetens badrum är i originalskick med badkar med WC och handfat. Två rymliga sovrum där dubbelsäng får plats i båda rummen. Det ena av sovrummen har egen klädkammare som har gott om utrymme för kläder och förvaring. Vardagsrummet med vackert ekparkettgolv och mycket bra ljusinsläpp har utgång till den möblerbara, inglasad balkongen som erbjuder milsvid utsikt. Tillhörande lägenheten finns källarförråd.

Bostadsrättsföreningen ligger i hjärtat av körfältet och vid körfältets centrum finns bl a frisör, pizzeria och gym. Närhet till Remonthagen med stora grönområden och milsvida elljusspår. Körfältet har trevliga promenadstråk samt gångavstånd till Lillänge handelscentrum. Bra bussförbindelser och cykelvägar.

Välkommen

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Jim Edelsvärd

Bjurfors Östersund
Mäklare Jim Edelsvärd, Bjurfors Östersund
0725199300