Reveljgränd 25 B

Körfältet, Östersund Se på karta

775 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 7, hiss finns
Byggår
1973
Förening
BRF Körfältets Centrum Östersund
Om föreningen
Avgift
5 004 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
9 394 kr/m²

Med högt vackert läge i bostadsbyggnad med hiss ligger denna lägenhet som har vacker milsvid utsikt mot flera väderstreck. Kök och sällkapsutrymmen med fantastiskt ljus från generösa fönsterpartier och utgång till inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier. Här bor ni med närhet till Remonthagens rekreationsområde med milsvida elljusspår samt allmän service.

Lägenheten som har vardagsrum med vackert ekparkettgolv, mycket bra ljusinsläpp och utgång till möblerbar inglasad balkong med milsvid utsikt. Trevligt kök som har plats för matbord vid fönster mot Remonthagen. Ljusa köksluckor och gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Här har ni ett rymligt master bedroom med tillhörande klädkammare samt ett sovrum som kan användas som antingen kontor eller gästrum. Badrummet har duschhörna och modern tvättmaskin. Stort vädringsfönster för bra ljus. Hall med bra utrymme för ytterkläder. Till lägenheten hör källarförråd. Bra bostadsrättsförening med låg skuldsättningsgrad.

Bostadsrättsföreningen ligger i hjärtat av körfältet och vid körfältets centrum finns bl a hårfrisör, pizzeria och gym. Närhet till Remonthagen med stor ängsområden och milsvida elljusspår. Körfältet har stora grönområden och trevliga promenadstråk samt gångavstånd till Lillänge handelscentrum. Bra bussförbindelser och cykelvägar.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB