Björkvägen 3C

Kristianstad, Kristianstads kommun Se på karta

1 200 000 kr

1 375 000 kr -13 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
Riksbyggens BRF Kristianstadshus nr 2
Om föreningen
Avgift
4 796 kr/mån
Driftkostnad
3 120 kr/år
Pris/m²
16 438 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en läcker gavellägenhet högst upp med tre rum och kök. Här bor du både centralt och på lugnt läge i Parkstaden.

Du kliver in i en rymlig och välkomnande entré med hall som leder dig in i lägenheten. Bra möjligheter för att hänga av sina kläder även ett rymligt städskåp. Vidare kommer vi in i ett stort och härligt vardagsrum med stora fönsterpartier från flera väderstreck som ger fint ljus. Vardagsrummet har gott med plats för umgänge. Från vardagsrummet når du även lägenhetens balkong som erbjuder fri utsikt. Bostaden innehar två fina sovrum, båda rummen är rymliga och har bra med ljusinsläpp och garderoberna ger dig plats att förvara dina kläder. Köket är trevligt och modernt utrustat med industriell stil.

Parkstaden är förutom sin centrala placering en fantastisk plats att bo på. Du har tillgång till allt i närheten - city, service, affärer och kommunikationer. Bostaden erbjuder även en fin plats utanför att sitta på och spendera sina dagar själv eller med umgänge, utanför har du tillgång till grill och trädgård för den som gillar att sitta ute och koppla av. För dig med fordon finns det även tillgång till parkeringsplats väldigt nära bostaden.

En bostad som måste upplevas på plats, varmt välkommen med din visningsanmälan till mäklaren!
Vi ses på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad

Kontakta mäklaren

Adnan Becirovic

Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Mäklare Adnan Becirovic, Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
076 - 894 95 68