Seglarängsvägen 33

Kullavik, Kungsbacka Se på karta

4 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Biarea
6 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Tornseglaren
Om föreningen
Avgift
4 469 kr/mån
Driftkostnad
10 200 kr/år
Pris/m²
50 610 kr/m²

Trea i bekvämt markplan med nykänslan kvar. Med ett lugnt läge längst in i området, med rogivande natur åt ena hållet och den gemensamma innergården med fritt läge åt andra hållet, blir detta ett perfekt boende för er som vill bo nära såväl Göteborg som Kungsbacka, samtidigt som ni får naturen som närmaste granne. Dessutom i en bostad som är relativt ny, vilket ger er ett enkelt och bekymmersfritt boende. Till bostaden hör två uteplatser, en åt öster för morgonkaffet och en mot väster där ni kan njuta av solen hela dagen och en bra bit in på eftermiddag och kväll.

I denna ljusa lägenhet finner ni två sovrum, varav ett med utgång till altan, ett helkaklat badrum med tvätt samt ett vitt kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är stort nog om man önskar dela av och göra ytterligare sovrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till den andra altanen genom ett stort skjutdörrsparti. Garage och förråd når ni med hiss från entrén, bekvämt under huset.

Sandlyckan, ett havsnära, omtyckt och barnvänligt område, naturskönt beläget i kulturlandskapet mellan hav och skog, är ett nybyggt bostadsområde mitt i populära Kullavik. Detta ger en unik möjlighet för er som vill ha närhet till barnomsorg, hav, underbar natur, närservice och ett bekvämt pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Kungsbacka.

Varmt välkomna med ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst