Sågargatan 13a

Kungsängen/Industristaden, Uppsala Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Byggår
2015-2017
Avgift
4 620 kr/mån
Driftkostnad
5 040 kr/år
Pris/m²
39 412 kr/m²
Antal besök
1 668
Dagar på Hemnet
19

En så fin och väldisponerad gaveltrea hittar ni här på Sågargatan 13 A, 85 kvm med fönster i tre väderstreck och två balkonger!

Hall med bra förvaring för ytterkläder i skjutdörrsgarderob, snygga klinkergolv i svartgrå nyans. Direkt från hallen in till vardagsrum och kök som ligger i öppen planlösning vilket ger luft och rymd. Möjligheten finns att om man så vill, sätta upp vägg om man hellre vill ha stängt mellan de två rummen. Vardagsrummet är i stort sett kvadratiskt med bra väggar för målningar/bokhyllor. Här finns också utgång till den större av de två balkongerna och här kan du njuta av solen mellan ca kl 13 och 19. Balkongen ligger in mot föreningens gröna innergård. I köket finns matplats för ca 6 personer, vita köksskåp och inbyggda och integrerade maskiner. Från köksfönstret ser man ut mot den mycket populära lekparken Anna Petrus Park. Bakom kök och vardagsrum finns sovrumsavdelning med två sovrum med vardera skjutdörrsgarderober. Sovrummens yta är bra tilltagna, 13 resp 14 kvm. Från det mindre sovrummet finns utgång till den lilla balkongen med sol tidig morgon och fram till ca kl. 12. Även här ser man ut mot Anna Petrus park. Mellan de två sovrummen finns badrummet med svartgrå klinkergolv, vita kakelplattor på väggar, wc-stol, dusch med vikbara glasdörrar, handfat med kommod, tvättmaskin, tumlare och handdukstork.

Här i Kungsängen/Industristaden bor man bra - nära till E-4:an, Resecentrum (tåg och bussar), Willys matvaruaffär, apotek, förskola, Uppsala Konsert och Kongress och förstås city med all möjlig handel. Här finns också Anna Petrus Park - Parken har tre delar, en aktivitetspark avsedd för att öva parkour och skateboard och liknande i, en gräsmatta med en liten kulle samt en del med lekredskap. En fast grill finns också. Parken är döpt efter den svenska skulptören, industridesignern och dansaren Anna Petrus.

Lägenheten nyttjar ett förråd om ca 4 kvm.

PÅ GRUND AV DEN RÅDANDE SITUATIONEN MED CORONAVIRUSET, ERBJUDER VI BOKADE VISNINGAR I MINDRE GRUPP ELLER ENSKILT, FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR SMITTSPRIDNING.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala