Nyproduktion

Sållargatan 1

Kungsängen / Industristaden, Uppsala Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87,5 m²
Avgift
4 872 kr/mån
Pris/m²
37 657 kr/m²
Antal besök
498
Dagar på Hemnet
8
Nyproduktion

Kom in i en stor och välkomnande gaveltrea med öppen social planlösning, vinkelkök, gäst-wc och förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare samt balkong i söderläge. Här har du tillvalsmöjligheter som en köksö eller en glasvägg i industristil att dela av kök och vardagsrum med.

Välkommen in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Från hallen når du hemmets gäst-wc som underlättar på morgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. Här hittar du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. I anslutning ligger hemmets första sovrum. Rummet har ett generöst fönster mot gatan och en klädkammare där du kan hålla ordning på kläder och skor.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är välkomnande, socialt och får mycket ljus från stora fönster. Den trevliga planlösningen och de stora ytorna passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. Här finns möjlighet att inreda med soffa, fåtöljer och en större matplats. Du har två olika tillvalsmöjligheter i rummet. En köksö eller en glasvägg i industristil som delar av köket och vardagsrummet utan att ljuset och öppenheten försvinner. Från rummet når du hemmets balkong som har sol stora delar av dagen. Här kommer du att njuta av både frukost och lunch under lata dagar framöver.

Från vardagsrummet når du hemmets andra sovrum med bra ytor för både arbetsplats och säng. Här har du gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala